Formentera, és l’illa més petita de les Illes Balears que aquest habitada, compta amb platges de sorra blanca i aigua cristal·lina, algunes amagades i pràcticament naturals encara i aïllades, altres més famoses, també de sorra blanca i aigües cristal·lines i colors turqueses.

Una carretera central que creua tota l’illa, des del seu punt d’arribada; el port de la savina, fins a l’altre extrem de l’illa; el far de la mola, i d’ella parteixen cap a banda i banda multitud de camins que ens arriben sempre a la mar. Rent a Car San Fernando t’acosta als racons màgics de Formentera.

 Rent a Car San Fernando, estarà encantat de donar-te el servei de lloguer de cotxes i lloguer de motos. Sens dubte la millor manera de gaudir Formentera. Formentera té una oferta àmplia i més que recomanable per allotjar-se, pots allotjar des en una pensió fins a una vila de luxe, i al mig una gran ventall de hostatges. Això et obrirà tot un món de possibilitats tant si viatges sol, en parella, amb amics o en família.

Primer dia: Arribada a Formentera, Port de la Savina, ens dirigim per llogar un cotxe o llogar una moto, nosaltres recomanem Rent a Car San Fernando, ens dirigim a l’allotjament reservat, un cop deixades les maletes, fer una passejada per Sant Francesc – capital de Formentera – veure la seva església, mercat hippy, prendre una aperitiu a la seva plaça, a l’mig dia podem anar a la platja de Cala Saona on poder menjar i passar la tarda a la seva platja, per acabar el dia i a el Far d’Es Cap , per veure una posta de sol màgica. Nit passejar per Sant Francesc i perdre pels seus carrers plens de souvenir i sopar en algun dels seus petits restaurants.

Segon dia: Dedicat només a anar de platges, l’illa és petita i d’una platja a una altra es triga pocs minuts, anar a les dues cares de l’illa – Llevant i Migjorn, al matí una part i la tarda l’altra, aconsellem anar part llevant al matí si pot ser aviat per poder apreciar la seva gran bellesa, al vespre migjorn, on hi ha diversos xiringuitos on poder veure una posta de sol meravellosa acompanyada de música i un mojito o un altre còctel. També cal pujar a la Mola, la part de l’illa més alta, a mitja pujada trobarem El Mirador, des d’on es pot contemplar tota Formentera, una vista increïble i que no es pot deixar de veure. Els dimecres i diumenges a la Mola, es munta el mercat hippy. on es poden comprar productes artesanals i aquesta amenitzat amb música. per acabar el dia, sopar a la zona mes turística de Formentera, es Pujols, plena de restaurants i souvenir per passejar i menjar.

 

Tercer dia: Un últim dia a l’illa dedicat a la visita de Les Illetes, Parc Nacional i Patrimoni de la Unesco, és l’única platja de Formentera amb accés limitat i de pagament, per això es recomana en temporada alta no anar massa tard, perquè la quota de gent estigui complet i no se’t permeti l’accés. Illetes consisteix en una fina llengua de platges de sorra blanca i aigües cristal·lines a banda i banda. Són les platges més famoses i concorregudes de Formentera. Després d’un intens dia a les platges de les més famoses de l’illa. Algunes compres a la capital, Sant Francesc i poc més.Rent A Car San Fernando disposa un gran gamma de vehicles segons les seves necessitats de cada client i per assessorar-te, tenim sempre un expert que pot aconsellar en el que necessiteu durant la vostra estada a FormenteraEncara que 3 dies semblen molt per a una illa tan petita, us assegurem que se us quedés curt i estem segurs que repetireu.

Esperem que us hagi agradat !!!!!!!

Rent a Car San Fernando.