Rent a Car San Fernando t’apropa a Formentera, pots visitar Formentera en qualsevol mes de l’any i Rent a Car San Fernando, estarà encantat de donar-te el servei de lloguer de cotxes i lloguer de motos.

Tot just dos quilòmetres de camí perpendicular a la carretera d’Es Cap, ens apropen a un dels llocs menys coneguts i més especials de l’illa: el Torrent de s’Alga. Partint des de la cruïlla de Es Cap, seguirem la direcció Camí de Can Parra per un camí emmarcat per murs de pedra seca. Aquest camí, que pel seu característic ziga-zaga dóna la sensació d’ensenyar-nos alguna cosa nova en cada revolt, funciona també com torrent: té poc pendent però sempre constant dirigint l’aigua de pluja cap al mar. El Torrent de s’Alga es troba a la costa est de Cap de Barbaria. Una petita i encantadora cala on podràs conèixer de prop com s’asseca el peix a el sol, i a la qual podràs arribar a través d’una de les 32 rutes verdes que hi ha per recórrer l’illa, concretament la de Cap fins al Torrent. Obre bé els ulls quan arribis a la cala.

al Torrent de s’Alga, característic per les seves escars ben conservats on els pescadors protegeixen de la mar i la pluja les seves petites embarcacions. Cridaran la nostra atenció les branques de savina despullades i seques clavades a la pedra al costat de la mar. D’elles pengen unes peixos amb minucioses estructures de fusta que els travessen. Es tracta d’una tècnica tradicional amb la qual els pescadors assecaven el peix per aprofitar-lo i consumir-tot l’any. Un cop sec, es torra a el foc, s’esmicola i conserva en envasos de vidre amb oli d’oliva convertint-se en “peix sec”, l’ingredient estrella de l’amanida pagesa, que pot degustar-se en nombrosos restaurants de l’illa.

Des d’ella podràs gaudir d’una bonica panoràmica de la costa de Migjorn i el penya-segat de La Mola.

 El peix sec de Formentera, és una tradició molt antiga utilitzada per a la conservació de l’peix, que permet ser consumit durant tot l’any. Per a la seva elaboració primer es sala el peix i després es deixa assecar a el sol penjat de les branques de les savines.

Podràs assaborir aquest menjar exquisit provant la tradicional i deliciosa amanida pagesa de Formentera. Segur que ja has endevinat quin és el seu ingredient principal, i no és la brisa mediterrània.

Rent a Car San Fernando està més que disposat a ajudar igual que a planejar unes vacances amb contacte directe amb la nostra naturalesa. VINE I GAUDEIX DE FORMENTERA.

Esperem que us hagi agradat !!!!!!!

Rent a Car San Fernando